***

Вера Деревьянко
ой яка я молодець
прожила життя уже кінець
у душі моїй  приємно
прожила життя я не даремно

і сьогодні і січас
я радію повсяк час
просинаюся щасливой
кругом уют
 і в душі мило...

іду по щастю покупаюсь
радію
 битом наслаждаюсь...
бажати кращого не буду
бо я щаслива
і здоровьячко здобуду...

море сонечко вода
не підступиться біда...
дякую тобі мій Боже
твоя сила допоможе
перетерпіти невзгоди
щоб
не спортити погоди...
на тяжкій житьєвій ниві
 і залишитись щасливой...