Й знов змiна прапорiв...

Андрей Цырульник 2
       (Фантазії, дивлячись на колаж, - й зовсім не до жартів...)

Отже, секвестр невдовзі.., - й що ж за лемент? -
Прийняв таке от рішення парламет,
Щоб скоротити кількість депутатів
Нарешті, - все швиденько, без дебатів...

"Хоча б не у той "чорний список", Боже?! -
Хвилюють багатьох обранців, схоже,
Такі думки, - ану ж - враз без роботи,
А потім бути як?!" - Самі турботи...

Парламент, його ж колір всім відомий, -
Прихильник хтось, хтось й опонент свідомий...
(Араукани - курячу  породу
Вже ж вивели, - стосовно"Слуг народу", -

Пташині ж яйця - коліру законів,
Приймають що, - не виросло б драконів
З отих яєць, й такі є опасіння, -
Засіяне чи проросте насіння? -

Як хвацько ж узялись реформувати:
Старі порядки - в клоччя розірвати,
Та на смітник історії, й без жартів, -
Що ж, світ вже ж бачив стільки "бонапартів"..,

А ще й недоторканність депутатська, -
Ой, не одна ж там посмішка хижацька:
Аякже, мовляв, спробуйте, - чи вдасться?
Новатори, ач, матерям їх трясця!..

Чи хтось ж бажає добровільно влади
Позбутися? - Наївні то балади,
Позбавити себе враз годівниці? -
Не може буть такого, то дурниці...

Загроза диктатури в Україні,
Мовляв, - розмови... - Й співи солов'їні,
І шоу усілякі розважальні,
І кпини саркастичні та безжальні...

Цирульник Андрій