в тепло втеча

Гелена Смилянская
пригрівся ранок на причілку,
чай п'є з трав із медом,
смакує краплі теплі в чашці дня свого
неквапом,
пахне цвіт осінній терпко,трохи гірко,
золото вкрадається в принишкле віття стиха,
по одному,
я жду, коли перегорить багрянцем листя,
щоб голий листопад лишити вдома,
самій втекти у сонцекрай, теплом багатий

08.42
16.09.2019

art: Masao Yamamoto