Кленове листя

Клавдия Дмитрив
Кленове листя падало додолу,
Красивим килимом стелилось по землі,
Гілку залишало воно голу.
І небокрай неначе у імлі.

Красиво вальсувало у повітрі
Й лягало,мов орнамент дорогий,
Підіймалось й опускалося на вітрі.
Дивовижний танець їх легкий.

Кленове листя землю прикрашало,
У шати різнобарвні одягло.
Летіло,вальсувало і співало,
І простелилось,мов красивеє рядно.

Красу таку лиш осінь нам дарує,
Так тішить тільки осінь золота.
Майстерно клени в золото фарбує,
А потім вже те листя обліта.

14.09.2019 р.