Москали погани

Анатолий Пакулов
  Украина -нэнька
Ты моэ серденько.
Паны панували
Тебе катувалы.

Довбуш,Кармелюкы
Тебе рятувалы.
Революций крокы
За тебе вставалы.

Москали погани,
Польски паны ,пани.
Украина з давни
Козакамы славна.

Всиляк хоче воли,
А козак не знае,
Серцю даеш воли
Прынесеш  неволю.

Знову москалякы
Окупанты свыни.
Пишлить их до сракы
Будьте славни ныни.