An artist is always a researcher

Зоя Сперстад
An artist is always a researcher
Artist balances ...
Balance of the Golden Ratio total ...
A proper Artist is always a humanist ...
Artist is revolutions ...
He is the prophet of society ...
Artist is the servant of God himself ...

Художник всегда исследователь
Художник балансирует ...
Баланс Золотого сечения всего ...
Настоящий художник всегда гуманист ...
Художник это революция ...
Он пророк общества ...
Художник сам раб Божий ...

En kunstner er forsker alltid
Kunstner setter balanse ...
Balanse p; Det Gylne Snitt i alt...
En riktig Kunstner er alltid humanist...
Kunstner er revolusjoner...
Han er profeten for samfunnet...
Kunstner er tjener for selve Gud...

16.09.2019 Zoja Sperstad