Як жити далi?

Тамара Базилевская
Закрились двері з гуркотом, і зникло
все те, що в нас було з тобою ДО…
Як жити  ПІСЛЯ? Якось, може, звикну…
…Нудотний дощик стукає в вікно,
такий непроханий, невчасний і холодний,
а небу абсолютно все одно,
що на шматки життя розірвано сьогодні,
й не повернути те, що було ДО ...