Гущыlэм имэхьан

Шефруков Адам Рамазанович
Гущыlэм гъуанэм блэр къырещы,
Кlымафэ мылыр егъэткlушъу.
Гущыlэ дахэм узlэпещэ
Уигумэкlыгъэм хегъэкlышlу.

Мэхьанэ ептмэ,
Псэр хэплъхьашъумэ-
Гущыlэм цlыфыр егъэхъужьы
Ар бгъэфедэшъумэ,
Огъэlашlумэ
Сыдфэдэ тыркъуи ащ едыжьы.

Гущыlэм кlуачlэ зыдеlыгъы
Уиныдэлъфыбзэр лъегъэкlуатэ.
Гущыlэм утетыныр-лlыгъэ
Ащ уегъэдахэ,
Укъэlаты.

16.09.2019 илъ.
къ. Мыекъуап