Изгрев

Людмила Игнатова 4
От небето златни струи се изливат
и донасят мир и трепет във душата.
Оценявай редките моменти
в теб когато се пробужда светлината.

Горестите и сълзите ще отминат,
или ще се превърнат в незначими.
Всеки ден прави по нещо ценно
и обгръщай с топлина същества любими.

Всеки ден е толкова различен,
уникален и неповторим.
Вдишвай аромата му безспирно
и ще бъдеш ти, човече, най-щастлив.