Осень радует наш ГОРод ГУЛким ГРОМом ПУШек ГРОМом

Владиван Крыленко
 Осень радует наш ГОРод ПУШек ГРОМом у НАС ДОМа
  (Из СЕРии "Бабье лето - Бабье Это")

          Осень радует наш ГОРод -
          спекулЯнтов, ревизОров,
     фармацЕвтов, провизОров,
     металлУргов и шахтЁров...

           Осень радует наш ГОРод -
           весьма шУстро, весьма спОро -
           Бабья-ЛЕТними дарАми -
       виноградом, арбузАми...

             Осень радует наш ГОРод -
            золотым осенним ЦВНЬлм,
           а эту пОру - грустну пОру -
          ЯРким ЛНЬлм, ЖАРким ЛНЬлм!

             Осень радует наш ГОРод -
             ТЁПЛым ЛНЬлм - Бабьим ЛНЬлм,
             ГУЛким ГРОМом - ПУШек ГРОМом -
             ИХ приВНЬлм, ИМ отВНЬлм


          ВойНА радует наш ГОРод -
          ГУЛким ГРОМом - ПУШек ГРОМом -
          ПРЯМо ДОМа - ВОЗЛе ДОМа - 
          у НАС ДОМа, у НАС ДОМа;

    ИХ приВНЬлм - с Бабьим ЛЕТом,
    ИМ отВНЬлм - Бабьим ЛЕТом;
    НЕ котлЕток, НЕ конфЕток,
   не буфЕтов, НЕ нимфЕток;

       ИХ приВНЬлм - не от ДЕТок
       ИХ приВНЬлм - не для ДЕТо... - не для ДЕТок
       ИМ отВНЬлм - не от ДЕТок
       ИМ отВНЬлмл- не для ДЕТо... - не для ДЕТок

                Осень радует наш ГОРод -
                ГУЛким ГРОМом ПУШек ГРОМом
                Осень радует наш ГОРод -
                ПУШек ГРОМом у НАС ДОМа

                ВойнА радует наш ГОРод -
                ГУЛким ГРОМом ПУШек ГРОМом
                ВойнА радует наш ГОРод -
                ПУШек ГРОМом у НАС ДОМа

                ВойнА радует наш ГОРод -
                в кажду  Осень,  в кажду  пОру
                ШЕСТЬ уж ВЕСен, ШЕСТЬ уж ОЕТ -
                от войНЫ - покОя НЕТ!

                ***

                Я ж - прОшу пробАчення - за моЕ нэбАчення,
        та помылкЫ-ошИбки - малЭньки та шИбки!
        Бо ж я не мОжу текст СВIЙ переВIРити -
        наОщупь, навпомаыкЫ!
        Та й неМА людНй - щоб менI допомогтИ!
        А в гОлову ж - ЛIЗуть думкЫ - та ще й такI-сякI!
        А дУмкАми ж - трЭба пожилЫтысь -
        бо ж - НИКуды мэнИ дИтЫтысь:
        бо ж ДУМКу мэнИ - нэ просто навивАють та всэлЯють, -
        ДУМКИ ж мэнI ЦI (та i не тIлькы ЦI - усI) -
       в гОлову, в мозОк встомлЯють, всiллЯють, СИЛою  всиллЯють,
       в ТIЛо - в уСЭ ж TIЛo ТЭ - втiлЯють!
       В,И.Крыленко: ДонЕцьк:  .79.2019-го -   
       для ДонЕцька - ВСЕ ЩЕ бойовОго й больовОго...