Квiти бiля хати

Клавдия Дмитрив
Захотіла мама квітів біля хати,
Купила їй я різної краси.
Подвір’я будуть й маму звеселяти,
Як ззамолоду,в ті її часи.

Мама квіти посадила біля хати,
Вони щодня вмиваються в росі.
Як же їх красиво змалювати
І описати їх в усій красі?

Ростуть вони і квітнуть біля хати,
Всміхаються,мов сонечко,вони.
І вітер їх береться ще гойдати
Одних улітку,інших – восени.

Так вони пасують біля хати
І тішать вони маму,мов дитя.
Для мами все найкращеє віддати,
Адже вона дала мені життя.

13.09.2019 р.