Успiння

Клавдия Дмитрив
Успіння Богородиці святої
Шанують християни ж бо усі,
Матінки Ісуса дорогої.
В сльозах була,як квітка у росі.

Життя земне у Діви обірвалась,
Було воно не з медом,нелегким.
Серце,мов в птахи трепетно збивалось,
І дихання було не раз важким.

Життя земне у Діви закінчилось,
Але живе вона в наших серцях.
Богородиця слізьми не раз бо вмилась,
Тримавши тіло сина на руках.

Успіння Богородиці шанують,
Саме вона є Матір’ю Христа.
В цей день до храму звідусіль прямують
І до ікони прикладають всі вуста.

28.08.2019 р.