Я розпов м тоб

Владимир Чиж 3
Я розповім тобі про щастя, про Любов,
Про те, як в Серце ти прийшла моє,
Коли побачив я тебе, скипіла кров,
Як я почув твій голос, та й покохав тебе.

Ти – моя Зіронька, ти – моє Сонечко,
Я покохав тебе, люба моя,
Ти – моє Серденько, дівчина мила,
Разом з тобою, моя Краса.

Пішли з тобою ми у зорянім гаю,
Та зупинилася ти біля верби,
И в милих оченьках побачив я Любов твою,
Ти посміхнулась, моє Серденько, мені.