Епiтафiя

Александр Ноцкий
Світ без мами - це тільки півсвіту...
Ми шукатимем тут без кінця,
де себе у скорботі подіти,
щоб не втратити віру в Отця.

І коли попрощаєшся з батьком,
у якого життєвому вчивсь,
то відчуєшся справжнім безхатьком,
що шукає проміння вночи.