рай тут рай сде лиш надо ощутить

Паулемнус
раь тут раь сде лiш надо ощутiть
не перпендiкуларен параллелен
ў zлатоь лiстўе ль ў леzтўе лi лiпых нiтеь
ў дыму ль пекарен ў ўонi лi молелен

о роден раь река русь роща роь
глаголоў ль клацанья кюмбалоў лі ўzклiцанья
кде скорбi как на соле ўдруг мерцанья
от лека благ ў ін час лучат пороь