Розминулась осiнь з лiтом

Владимир Ольховой
Розминулась осінь з літом,
Хоть і вересень давно.
Ще цвітуть осіні квіти,
Сухо й тепло все одно.

А доща так вкрай всім треба
Знемагає так земля.
І блага природа небо:
"Подивись горять поля".

Дай живущої вологи,
Чом прогнівали тебе?
Вже терпіти нема змоги...
Може так веліли боги?

На що край ти цей караеш?
Люди вині може в цім?
Як вдова весь час зітхає,
Не порадниця я їм...

Владимир Ольховой. 17 Сентября 2019.