Пiдкова щастя

Клавдия Дмитрив
Підкову щастя я знайшла
І над дверима я повішу.
Я з нею поле перейшла.
Себе я в думці щастям тішу.

      ПРИСПІВ

Підково щастя,щастям послужи
І притягни мені щасливу долю,
Та щастя ти назавжди збережи.
А буть зі мною я йому дозволю

Підкову щастя  я знайшла.
Чи може то знайшла на щастя?
З нею додому я зайшла.
Все буде добре,й це не здасться.

      ПРИСПІВ

Підкову щастя я знайшла
І берегтиму ж бо від нині.
З нею домівку обійшла,
І оберіг знайшла я в скрині.
16.09.2019 р