Гармонiя

Лена Грама
Гармонія,любов,та доброта...
Збігаються в душі,відтак до нині.
Гартуються у спогади,-літа...
В очах,у серці,у одній людині.

Немає місця злості,нині там...
Немає горю,болю та стражданням.
Квітуче поле долі,-цим квіткам.
Життя,що знов наповнюють коханням.

Повагою,манерами у світ...
Летять вітрами,щастя намолити.
Вдихати у садах бажаних,-цвіт.
Омріяними бути,та любити.
 (Понкратова.О.В.)