Смачного!

Марина Павловна Малашенко
              Віршована історія  за картиною Людмили Ігорівни Божко «До сніданку»



Настав чудовий літній ранок.
Питають діти: «Є сніданок?»
– Отже, сніданок, вже готовий,
На вас чекає у столовій.

Ось помідорчик і яєчка.
За вазою сховався глечик
Та смакотою зазиває.
Вас огірками пригощаю.

Скуштуйте, любі, хліб духмяний.
І квіти будуть поруч з вами.
Ромашки, маки – до букета
Зібрала.
Згідно з етикетом,
Сідайте чемно всі до столу.
«Смачного!» – вам бажаю знову.