страх хвороба

Вера Деревьянко
прийшов страх
 у серці закололо
затремтіло тіло
в душі похололо

почуття ці так не милі
з ними боляче
і не щасливо...
Помінятись я не в силі

переборю страх
розвеселюсь
в красоту життя свого
влюблюсь...
кругом люди
веселяться
вони дарують
душі щастя...

що нам треба в цьому світі
щоб були ми добрі
чемні
світлі