Перша спроба укра нською

Тамила Денисова
А може треба зрозуміти нам,
Що знайде інший, що йому я дам?
Душа-жебрачка, хоч її озолоти,
Не дасть у відповідь цілющої води
Для росту почуттів, - завжди  вона
Про себе мріє і живе, хоч поруч, та  одна...