Третя спроба укра нською

Тамила Денисова
Так. БАтьківська любов навіки з нами,
Хоч  поруч вже немає тата й мами...
Долати труднощі вони дають нам  сили,
Молитись, вірити і не боятися могили.
Життя біжить по колу, знає кожен в світі, -
То ж хай нам будуть вдячні й наші діти.