Чоловiча любов-2019-4

Дмитрий Погребняк 555
Жіночі поцілунки троянди пелюстки
бутон розкритий завжди у чеканні
коло ми відчуваємо почуттів ковтки
обоє разом опиняємось в бажанні...
Жіночі поцілунки троянди пелюстки
садівника свого ніколи не вколе
і від краси серце рветься на шматки
воно об зелені очі розіб'ється вкотре...
Жіночі поцілунки троянди пелюстки
у чоловіка є одне лише к тобі питання
життя підштовхує з долею різні пастки
ми будем разом якщо є у нас кохання...