Писати треба те, що на душi

Анастасия Тенжала
Писати треба те, що на душі,
Поети - ті, хто знають слово "важко "
У щирості є істини рушій,
А сльози назавжди ховають маски.

Відвертість - береже від метушні,
Ховає біль у сховищі метафор
Задумано вже так споконвіків,
Письменник - наче слова дегустатор.