Хвилi п янкостi, млостi, бажання

Катерина Жебровська
Хвилі п’янкості, млості, бажання
Огортають розморене тіло…
Безперервне гаряче звучання…
Відбувалось? Здавалось? Наснилось?

Віддзеркалення суті в пелюстках,
У шовковій траві, у дзижчанні…
Ніжна пристрасть єднань в поцілунках…
Перехоплено подих в сплітанні…

Заколисано дійсність жагою,
Що вривається з вітром у серце…
Неминучість захоплення грою…
Сновидіння… Єство полуденне…

17.09.2019 К.Дебюссі. Прелюдія до пополудневого відпочинку Фавна. «Фавни, гноми, чудасії». Kyiv Symphony Orchestra. L.Gaggero