Потоки марень Чудасii

Катерина Жебровська
Потоки марень… Чудасії…
Кружляє Всесвіт-дивина…
Літають вигадки і мрії…
Триває загадкова гра…

Розмови таїн і фантазій
Повз сьогодення, навмання…
У звуках, барвах – недосяжність…
Співають зваблені серця…

У Скелях, в Морі, в Лісі, в Лузі,
В Болоті, в Річці, у Степу,
Де мають силу Духи-друзі,
Дива чекають наяву…

Вогняні спалахи і бризки
Води чи сміху з світу в світ…
Зміст визначають грані й звістки,
Й бажання визрілих доріг…

Громи і блискавки крізь регіт…
Єства освячені в Любов…
Відлуння, близькі і далекі,
Бентежать пристрастями кров…

17.09.2019 Л.Ревуцький. Концерт для фортепіано з оркестром №2 (Перша редакція). «Фавни, гноми, чудасії». Kyiv Symphony Orchestra. L.Gaggero. А.Міщенко (фортепіано)