Осенний день

Матрёна Донченко -Дидок
У дворі за вікном
Вітер дме не мов з труби
Листя опадає із дерев
Не піддаються лише дуби.

Але вже відчувається,
Що осінь на дворі
І час уже збиратися
До школи дітворі.

А незабаром і зима-
Морози і сніги.
І хуртовина замете
Протоптані стежки.

Та ще є час до холодів
Втішатися теплом.
І милуватися всім тим
Що дав Господь в наш дім.
18.09.2019