З Днем Народження донечко!

Анатолий Калашник
Який сьогдні день чудовий,
Синь неба, сонечка привіт,
Я вдячний Богу знову й знову
За те, що ти прийшла в цей світ!
   Нехай моя любов зігріє
   Серце твоє, -бажаю я
   Нехай здійсняться твої мрії,
   В достатку хай живе сім'я.
Бажаю доню тобі щастя,
Хай воно дім твій стереже,
Нехай в житті усе удасться,
Нехай Господь вас береже,
   Здоров'я я тобі бажаю,
   Любові, злагоди в сім'ї,
   Цілую, щиро обіймаю,
   Боже, почуй слова мої!!!