Кьудар

Намик Фарзалиев
Са рубаи хьтинди...

Халкьдин патав инам авач вири фекьийриз,
Ихтибардач Аллагьдин гаф гъизвай векил хьиз.
Белки Ада а дуьнядай рахкурда ксар-
Вуч аватlа ана,аян жедай,шикил хьиз...
18-09-19