Эпбир оны севеджем!

Эльмара Мустафа
 («Танъ йылдызы» иджра эткен йыр)

Омюрде тек бир сефер
ашкъ ола экен, дейлер.
Юрек бирден исине,
джанлана, чечеклене.
Севдалар ичюн йылдылар яна,
эм бутюн Земин айлана!

Багълама:
Зульмет алеминде эбедий юрсем де,
Джоюлсам да, къызлар, эпбир оны севеджем!
Севги алевинде, ай, янып кетсем де,
Куль олсам да, къызлар, эпбир оны севеджем!

Дюнья масалгъа ошай -
ашкъ юрегимде яшай.
Кунь-куньден алевлене,
рухлана ве севине.
Ташлар устюнде гуллер ачыла,
къуванч элимде, янымда!

Багълама.

09.12.18