Миражлар

Елена Ерополова
Мин миражга чумам,
Ул хур кызлары г;я ;зл;рене; бер с;екле н;селл;рен; иярдел;р.
Мин бел;м, ян;ш;д; син
Ми;а елмаю б;л;к ит;се;,
;;м тайные ;з хыяллар.
Каланчадан кабат сикер;ч;кмен,
;;м тир;нг; чуму.
Чиста к;зге бассейны,
Й;зеп чыгуымны да а;лармын.
Б;хет бар,
Ул сихри ;сирлект;.
Б;;асез к;зл;ре; бел;н,
Ничек инде ми;а алар х;зер ;итми.
Шаяруы;ны да а;лама.,
Мине нык ч;й кебек ;ылыталар.
;;м мин открою к;зл;р,
Б;хетлемен.
Гамьсез м;х;бб;тем,
Сине к;р;ем; шатмын.

Синеке ген;.

13.09.2009.

Стих Миражи на Татарском.