ай

Елена Ерополова
Серле к;з,
Ян; мине к;рерг; тели.
Аны; ;чен мин песчинка кебек,
Ул бакыр агачыны; ;;;;нн;м уты эченд; ;ск;нлеген; ;;м ;имеш бирг;нлеген; ышанмыйлар.
Ул минем артыннан гына к;з;т;,
;;м мине невидимой кулы бел;н сыйлый.
Мог;изага юлны да яктырта ми;а,
Булса, мин ышанам, аны; блеск т;шт;.
Ул ;ни кебек мине ;тер;,
Яратып, кайгыртучан ;;м назлы.
Ачып, д;нья к;з алдымда минем ;чен,
Мин аларга акрын гына чумам.

Т;н 14.09.2009.

Стих Луна на татарском.