Бог любит нас.. Евтеева Светлана

Веселинка Стойкович
Аутор: Евтеева Светлана
Превод на србски језик: Веселинка Стојковић


Евтеева Светлана
Бог љуби нас..

Љубите живот и верујте у Бога,
Бог љуби нас децу природе,
Уистину Он међу нама живи,
Христос васкрсе да тако буде!

Нека ваше срце искрено љуби Бога,
Господ Бог ће вас наградити за све,
У Његовом великом срцу је много
Божанске љубави Христове!

Љубите ближње и своје рођене,
За то ће вас Господ благословити,
У Његовој души топлих речи је много, 
Љубави Христове нама навек довољно!   

11. 09. 2019.



Бог любит нас..
Евтеева Светлана
http://www.stihi.ru/2019/09/11/2990

Любите жизнь и верьте в Бога,
Бог любит нас детей природы,
Воистину он среди нас живёт,
Христос Воскрес да будет так!

Пусть ваше сердце любит Бога,
Вам Господь Бог воздаст за всё,
В его огромном сердце много,
Божественной любви Христа!

Любите ближних и своих родных,
За это вас Господь благословит,
В его душе так много теплых слов,
Любви Христа нам хватит навсегда!

11.09.2019