Тiльки ти

Клавдия Дмитрив
Ти,тільки ти,моя єдина і кохана,
Ти,тільки ти,єдина Богом мені  дана.

Ти,тільки ти,заполонила серце й душу.
Ти,тільки ти,тобі сказать про це я мушу.

Ти,тільки ти,причарувала і без чарів,
Ти,тільки ти,ти яскравіша від стожарів.

Ти,тільки ти,приходиш в снах мені щоночі.
Ти,тільки ти,а сни напевно ті пророчі.

Ти,тільки ти,і тільки твій я голос чую,
Ти,тільки ти,в уяві образ твій малюю.

Ти,тільки ти,моя єдина і жадана,
Ти,тільки ти,моє кохання й моя рана.

Ти,тільки ти,ти моє щастя й моя мрія,
Ти,тільки ти,моя богиня і лелія.

Ти,тільки ти,тільки тебе я обіймаю.
Ти,тільки ти,бо лиш тебе одну кохаю.

19.09.2019 р.