Заумь

Сергей Фомин 61
Пачка цвет голубовато
Синьорины модерато

Зарабатывать монето:
Рондо, руко, фуэтэтто,

Поворото, реверанси,
Темпо, темпо, танси, танси,

Алегретто сапроманто,
О! Красиво на пуанто!

Престо ножечко стаккато,
Ун моменто – на шпагатто.

Кульминанто! Комплименто!
Браво! Си! Аплодисменто!!!


© Сергей Фомин
Семикаракорск
18 сентября 2019 г.