There is always the right path in the forest

Зоя Сперстад
There is always the right path in the forest ....
But in our modern world ..
Between people are always problems ...
They can stay together for many years ...
But in any case, there must be a professional psychologist ...
Who can to teach each person ...
Finally about understanding another person ...
This is how the world is created, which is easily manipulated

В лесу всегда есть верный путь ....
Но в нашем современном мире ..
Между людьми всегда проблемы ...
Они могут оставаться вместе много лет ...
Но в любом случае должен быть профессиональный психолог ...
Кто может научить каждого человека ...
Наконец о понимании другого человека ...
Так создается мир, которым легко манипулировать…


Det finnes alltid det rette stien i skogen....
Men i v;r moderne verden..
Mellom mennesker er alltid problemer...
De kan bli sammen i mange ;r...
Men uansett m; komme det en profesjonell psykolog...
Som kan for ; l;re hvert person...
Endelig om ; forst; en andre person...
Slik skapes ev verden, som er lett manipulert

19.09.19 Zoja Sperstad