моя iстина

Вера Деревьянко
ой Боже ...

так мені  погано...
гірко плачу
я раділа було гарно
минуле гарним бачу.

а далі  буде іще ж хуже
бо навкруги біда літає.
ніхто нізким уже не друже
смерть  людей щодня вбиває. 

і виходу з проблем ніхто немає.

 чому так ніхто не знає.

увесь мир в страху страждає.


і від того душа туже...
з нею я  страждаю дуже