За децата, четирист

Величка Николова -Литатру 1
*"ВЪРВИ, НАРОДЕ възродени,
към светли бъднини, върви."

Децата още неродени -
пази от всякакви беди!


ПОСЛОВИЦА:
Здрав народ - здраво поколение!
Литатру1

*"Върви..." - чужда мисъл!