Витонченiсть, нiжнiсть краплепаду

Катерина Жебровська
Витонченість, ніжність краплепаду…
Чистота омитого повітря…
Відчуття Душі, Любові, Саду…
Глибина пронизана довір’ям …

Нескінченність згаданих мелодій…
Плинність почуттів, думок і звуків…
Зорями означені дороги,
Пройдені, теперішні, майбутні…

Сходження… Вершини десь під Небом…
Колообіг… Вчора… Зараз… Завтра…
Відпускати, віддавати легко…
Прийняттям освячується втрата…

18.09.2019 О.Бен-Амотс. Quartet Montage Music. Nota Bene Chamber Group