Мiй дiдусь найкращий самий

Евгений Архипенко
Мій дідусь найкращий самий!
Як немає тата з мамой,
З дідусем ми раз по раз
Весело проводим час!

Він завжди зі мной гуляє,
Все мені він дозволяє.
З подушок будує дім,
Нудьгувати годі з ним!

Тільки тато з мамой з хати,
Справ важливих в нас багато.
З вечора ми склали план,
Починаєм, number one!

Щоб напругу зайву зняти,
Треба трохи пострибати.
І для цього в нас диван
Теж у списку number one!

За стрибками йде пробіжка.
Разом з нами біга кішка.
За шматочком ковбаси,
Не впіймаєш-не з'їси.

Потім час до столу сісти
І самим чогось поїсти.
Далі фарби й пензлі взять,
Трішечки помалювать.

Посуд перемити швидко.
З'їсти шоколаду плитку,
Що в кишені дідуся
Геть розтанула уся.

Десь обгортку заховати,
Бо про шоколадку знати.
Треба іншим не завжди.
Краще знищити сліди.

А потому час сідати
В шахи з дідусем іграти.
Зазвичай в нас нічия.
Королева завжди я!

Як закриєм шахівницю,
Сходим разом до криниці.
Потім двір підметемо.
Потім купим ескімо.

Потім прийдуть тато й мама,
І пограють разом з нами,
В "Квач квачу не калачу".
Насміємось досхочу.

Повечеряєм всією
Трохи змореной сім'єю.
Тато з мамой хай ідуть
Відпочинуть вже мабуть.

Ну а нам ще спати рано,
Сядемо біля екрану.
На коліна дідусю
Я колекцію усю

Своїх ляльок поскладаю,
Хай він їх заколисає.
Та і я вже полежу.
Тільки от йому скажу.

Що він в світі кращий самий!
Й поки ще не кличе мама.
Ми удвох із дідом мо
План на завтра складемо...