We must say good bye sometimes

Филипп Сергеев
We must say "good bye" sometimes
And never say "Hi" Besides
Every's passing bye
You smile and laugh and cry

He never would see your tears
You won't understand how he feels
Some one just tells: "This is life"
We must say "good bye" sometimes