ДЕНЬ ЗА ДНЕМ

Алевтина Цветкова 3
День за днем і рік за роком –
Непомітно лине час,
І минуле  з кожним кроком
Віддаляється від нас.

Промайнуло красне літо,
Нині – осінь, там – зима…
Час летить, летить над світом
І кінця йому нема.

Вже з дерев злітає листя,
Журавлі від нас летять,
Ранки стали більш імлисті,
Від роси не мерехтять.

Листям жовтим і багряним
Осінь стелить килими,
Та за подихом  духмяним 
Крок лишився до зими.

Незабаром, маєм знати:
Переступимо поріг,
Замість листя пролітати
Вже буде лапатий сніг.

Кожен день і кожну пору
Бог з любов’ю нам несе.
Підніміть свій погляд вгору
І подякуйте за все!