В ка-1

Хохол Хохотович
Віка - дівка надто файна -
Щоб зігнити у райцентрі,
Хлопців змушує негайно
З лайна витягнуть чи вмерти.

Вибирає з-поміж інших
Кавалерів - левел ПРИНЦ,
Бо ж недарма гарні ніжки,
І спідниця-міні джинс.

Королівська в неї вдача,
Що говорить про породу,
Вона з тих, що бють ледачих,
Батогом плекають вроду.

Зверхній погляд, наче в леді,
Віє холодом з презирством.
В юрбі схопить, не прогледить
Торс надійний та мязистий.

На стосунки - кілька тижнів,
Оцінити статки, гроші,
Поки час іще не вийшов -
Його ж менше з роком кожним.

Кавалер за кавалером -
У годиннику піщанім,
Менше правди, більше нервів,
І побитих гір горщаних.

А коли за тридцять стукне,
Бал закінчиться фіаско.
Скажуть люди - проститутка,
Що в багно вернулась з казки.