Единое руководство

Валентина Егоровна Серёдкина
Керувати в хаті буде хтось - одна.
Світ бо нам потрібен, любий, не війна.
Подивись, що в Раді, навіть навкруги -
Україна в зраді... Ось, їж пироги!
                ~*~*~*~

Сентябрь/ 21/ 2019г.; 05:30
*