Знаю добре, що ти так хвилюеш

Виктор Антохи
Як хвилюе вбрання в оксамитi,
як хвилюе мене твоя стать,
як я люблю тi очi вiдкритi,
як я хочу дiвчину кохать.

Знаю добре, що ти так хвилюеш,
мое серце та стержень душi,
у уявi портрет мiй малюеш,
жовту стрiчку знаходиш в межi,
що межуеться з тими серцями,
що кохання вiдчули удвох,
почуття помiняли мiсцями,
захистить нас небесний наш Бог.
 21.09.2019р.