577 Нека иду. Дни, они были

Веселинка Стойкович
Искрице

Дани – пусти њих,
нека их, нека иду,
сећања су ту.



Препев са србског језика: Вик Беляков   

Дни, они были
и ушли. В воспоминаниях
остались они.

Фотографија: Веселинка Стојковић