губи моi так само червоно-чорнi

Дария Махно
а губи мої так само червоно-чорні
а очі мої зі вкрапленням мирного неба
рудіє волосся, як пекло в самій безодні

я бачила все
я знаю, як можна й треба

гаманця не маю, тим паче з чиєїсь шкіри
і грОшей не прагну, лише взаємних доручень

у неофіційності - запорука миру
у вільній думці - творчих і чистих зрушень

ти скажеш мені: "облиш", а я: "ні і крапка"
тому що я хочу щастя без тла держави
тому що в мені розквітають маки анархій
і дикі, і гарні, так само чорно-криваві.