Тебе не бачив я...

Алим Зелинский
Юліан, тобі тринадцять буде скоро!!!
   ***
Пр.7:1 Сину мій, бережи ти
слова мої, мої ж заповіді заховай
при собі...
***
Тебе не бачив я, ніколи.
Не чув говірку, сміх і спів,
Та твій дідусь, мій друг, Микола,
Про тебе дещо розповів.

Тобі тринадцять буде скоро.
Плекай же світле майбуття
І так живи, щоб гіркий сором
Не мучив совість все життя.

Шукай Христа, святої волі.
Не руш на крок в ворожий стан.
Стань ковалем своєї долі.
Довірся Богу, Юліан!

Спокуси шле жорстокий ворог.
Мій друг, Небесне оціни!
Усе земне – нікчемний порох,
А вічне, вічне – без ціни!

Так вирушай на Божу службу.
Спаситель кличе в край краси
І пропонує вічну дружбу…
Що ти Йому відповіси?