Вальс

Женевьева Крылова
Природа точно знає, що лунає
На струнах у твоїй душі.
Вона одна лише згадає
Всі миті радості й туги.

Вона за вікнами зіграє
Осінній вальс тодішніх мрій
Вона дощами обливає, 
Щоб серце не чавило сліз.

І буревії, холод, грози
Не зроблять лиха на душі,
Бо лиш природа точно знає,
Яка насправді зараз ти.