Tu treci... iar lipsa ta ma doare на румынском язы

Анатолий Унку
Ca frunza toamna intr-un ultim zbor,
Tu treci...iar lipsa ta mа doare,
Tu treci-durerile nu trec usor,
Nimic, nimic de-acum nu mai tresare...

Si ne-am ciocnit din greu cu soarta,
Si-am cunoscut ce e durerea,
Iar ea...iar ea nimic nu iarta,
Si ne-a certat amar cu vrerea...

Anton Barbu  21.03.2019